Messi i Mascherano, a la seu de l'AFA a Ezeiza (@Argentina)
Futbol internacional

Messi i Mascherano s'incorporen a la concentració de la selecció argentina que disputarà la Copa Amèrica

Els dos futbolistes del FC Barcelona van arribar a l'aeroport de Buenos Aires i, directament, des de les escalinates de l'avió, es van traslladar fins al quarter general de l'"albiceleste" a Ezeiza per posar-se a les ordres de Gerardo Martino

Actualitzat

Leo Messi i Javier Mascherano han arribat aquesta matinada a Buenos Aires i immediatament s'han incorporat a la concentració de la selecció argentina per preparar la Copa Amèrica del Centenari, que es disputarà als Estats Units del 3 al 26 de juny.  

Els dos flamants campions de la Lliga espanyola i la Copa del Rei amb el FC Barcelona van arribar a l'aeroport de Buenos Aires i, directament, des de les escalinates de l'avió, es van traslladar fins al quarter general de l'"albiceleste" a Ezeiza, localitat situada a 33 quilòmetres del centre de la ciutat.
 
El conjunt, que dirigeix ​​Gerardo Martino, tindrà divendres que ve a l'estadi Bicentenari de San Juan davant Hondures el seu únic partit preparatori abans de començar la competició. Messi acompanyarà els seus companys a San Juan i després, en un avió privat, viatjarà fins a Barcelona per declarar davant la justícia espanyola per tres presumptes delictes contra la Hisenda Pública.
 
Després d'aquesta compareixença, el capità de la selecció argentina viatjarà directament fins a la ciutat nord-americana de Santa Clara i se sumarà novament a la plantilla dos dies abans del debut davant Xile del 6 de juny.

Anar al contingut