Futbol

Messi: "El meu desig és guanyar el Mundial, és l'únic títol que em falta"

Leo Messi jugarà aquest dissabte un amistós contra els Estats Units a Nova York. El crac argentí ha trobat, gràcies al nou seleccionador, Sergio Batista, la comoditat que sempre li ha faltat a la selecció argentina. Ara, el màxim desig del futbolista del Barça és poder conquerir un Mundial amb el seu país, l'únic títol que li falta després de guanyar-ho tot en les competicions de clubs. "Sé que en algun moment guanyaré el Mundial que tant vull", ha assegurat en declaracions a la cadena de televisió argentina TyC Sports. Amb només 23 anys, Messi té temps per davant per poder complir el seu somni.

Actualitzat
Messi, Milito i Mascherano són els tres argentins del Barça que s'han desplaçat cap a Amèrica del Nord per disputar els darrers partits amistosos internacionals abans que comenci la Copa Amèrica. Sergio Batista vol donar protagonisme i lideratge a Messi. El seleccionador argentí vol que el 10 del Barça se senti com a casa també a la selecció. La seva intenció no és altra que deixar que Messi desenvolupi tot el seu potencial.

L'afició argentina, que havia posat Messi en dubte nombroses vegades perquè triomfa només amb el Barça, comença a donar suport a en Leo després de les seves actuacions en els partits contra Espanya i Portugal.

Messi ho ha guanyat tot individualment i amb el club. I no vol deixar de guanyar amb el Barça, però no amaga que vol guanyar el Mundial amb l'Argentina i es mostra molt segur que tard o d'hora ho aconseguirà.

"Sé que en algun moment guanyaré el Mundial que tant vull", ha assegurat en declaracions a la cadena argentina de televisió TyC Sports. "El meu desig és guanyar el Mundial. Gràcies a Déu he tingut la sort de guanyar-ho tot en les competicions de clubs i individualment. L'únic que em falta és un Mundial, i crec que el guanyaré. Però jo sol no guanyaré res, es farà una gran selecció argentina per aconseguir-ho", ha insistit.

Anar al contingut