Moto GP

Marc Márquez: "No m'ho esperava per res. Ha estat una carambola de les bones"

El pilot de Cervera no s'ho creia. Guanyar el títol a Motegi era gairebé impensable, però les caramboles existeixen: "Pensava que l'equip no tenia ni les samarretes de campió del món preparades", ha explicat

Actualitzat

Marc Márquez ha estat el primer sorprès aquest diumenge a Motegi després de guanyar el campionat del món, en una carambola pràcticament impossible. El de Cervera, amb la seva victòria a la cursa i les caigudes de Rossi i Lorenzo, s'ha embutxacat el tercer títol mundial en MotoGP i el cinquè de la seva carrera en totes les categories.

"Honestament no m'ho esperava, ja vaig dir que seria impossible, però quan he vist que Rossi havia caigut he seguit pressionant, i quan a falta de tres voltes he vist que també queia Lorenzo, m'ha costat molt concentrar-me. Però ha estat molt especial, sobretot després de la temporada passada. No vull oblidar-me de la meva àvia, que va morir aquest any, i li dedico a ella el campionat", ha explicat el de Cervera després de la cursa.

"No m'ho esperava per res. Ha estat una carambola de les bones", ha afegit Márquez que assegura que "pensava que l'equip no tenia ni les samarretes de campió del món preparades". Márquez ha celebrat el títol com cal, un títol que s'ha convertit en el cinquè en set temporades i la d'avui, la seva 55a victòria de la seva trajectòria i la 29a en Moto GP.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut