Motociclisme

Marc Márquez i Jorge Lorenzo es jugaran el títol de MotoGP en l'última cursa de la temporada a Xest

El circuit de Xest serà, aquest cap de setmana, el jutge dels campionats de motociclisme que encara no tenen amo. En Moto3, Lluís Salom, Maverick Viñales i Àlex Rins es disputen el títol, i a la categoria reina, Marc Márquez és el gran favorit per davant de Jorge Lorenzo. De moment, però, tranquil·litat al traçat valencià.

Actualitzat

El circuit de Xest serà, aquest cap de setmana, el jutge dels campionats de motociclisme que encara no tenen amo. En Moto3, Lluís Salom, Maverick Viñales i Àlex Rins es disputen el títol i a la categoria reina, Marc Márquez és el gran favorit per davant de Jorge Lorenzo. De moment, però, tranquil·litat al traçat valencià.

Molt bona temperatura i molta calor al circuit de Xest i previsions de bon temps per al Gran Premi. Els mecànics, i sobretot els responsables dels equips, estudien l'estratègia de cara a la carrera de diumenge.

Marc Márquez ha passat el matí de dijous preparant l'equipació, parlant amb els mecànics amb distensió i mirant carreres per televisió. El mateix que fa en altres grans premis, res de nou, no ha canviat la rutina habitual. Per la seva banda, Jorge Lorenzo tampoc ha fet res d'especial, ha dinat amb gent del seu equip i ha fet broma amb el director Wilco Zelemberg. El mallorquí ha de guanyar i esperar que el de Cervera quedi més enllà de la quarta plaça, fet que només ha passat dues vegades aquesta temporada (caiguda a Mugello i desqualificació a Austràlia).

Menys càlculs han de fer els pilots de Moto3. Els catalans Maverick Viñales i Àlex Rins i el mallorquí Lluís Salom es juguen el títol, tenen la mateixa moto i piloten a un nivell molt alt. Cinc punts els separen en la classificació: qui guanyi serà el campió.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut