Motociclisme

Marc Márquez denuncia en un comunicat els dos periodistes italians que van entrar a casa seva i van provocar una baralla

El que havia de ser una broma d'un xou italià s'ha acabat convertint en una baralla. Marc Márquez ha explicat en un comunicat que la situació va ser "humiliant i ridícula".

Actualitzat

Dos periodistes italians, que treballen en el programa d'humor italià 'Le Iene', han entrat aquest divendres a la casa familiar dels Márquez a Cervera. El que havia de ser una broma d'un xou italià s'ha acabat convertint en una baralla. Els dos periodistes volien entregar un "trofeu" en forma de penis al pilot de Cervera. Això no ha fet gens de gràcia a Márquez i la seva família, que els haurien fet fora de la casa, segons la versió dels periodistes que expliquen en el seu facebook que han estat agredits pel pilot, que ha trencat les càmeres després que els italians li volguessin fer una entrevista.

La versió dels Márquez és ben diferent. Asseguren que han convidat els periodistes a anar-se'n, però aquests s'hi han negat. La família Márquez ha cridat els Mossos d'Esquadra i presentaran una denúncia contra els dos periodistes per haver-se colat a casa seva i per haver agredit Marc Márquez.

Després de l'incident, Marc Márquez ha emès un comunicat en el que confirma que la família seguirà endavant amb les accions legals contra el grup de periodistes italians: "Ahir es va produir una situació desafortunada a Cervera. Un grup de persones es van presentar a l'habitatge del pilot i van proferir una sèrie d'insults, realitzant determinades accions humiliants i ridícules cap al propi pilot i fins i tot arribant a empènyer i agredir els seus familiars més propers. Donada la gravetat de l'acció, aquests actes han estat denunciats i seguiran el curs normal d'una acció penal davant aquestes persones".

El representant del pilot, Emili Alzamora, també ha denunciat els fets i sol·licita que "actes com aquests no es tornin a repetir" i demana "tot el respecte tant per a en Marc com per a la seva família". 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut