Maradona durant una visita al diari italià "Gazzetta dello Sport". (Foto: EFE)
Futbol

Maradona: "Messi se'n pot anar de cinc rivals quan vol; Cristiano Ronaldo, no"

Maradona considera el 10 del Barça el millor jugador de sempre. "Messi se'n pot anar de cinc rivals quan vol, però Cristiano Ronaldo, no", va afirmar en un acte organitzat per la revista "Gazzetta dello Sport".

Actualitzat

Diego Armando Maradona considera el 10 del Barça el millor jugador de sempre. "Messi se'n pot anar de cinc rivals quan vol, però Cristiano Ronaldo, no", va afirmar en un acte organitzat pel diari italià "Gazzetta dello Sport".

Maradona va explicar també algunes de les seves vivències com a seleccionador argentí al Mundial de Sud-àfrica 2010. I recorda fins a quin punt l'eliminació va afectar Messi: "Quan ens va eliminar Alemanya a quarts, Messi va plorar com mai. Només el vaig sentir plorar a ell, a ningú més. I aquest segueix sent el millor record d'aquella experiència. No em penedeixo de res, Leo va fer un Mundial extraordinari."

El Pelusa, d'altra banda, va admetre que desitjaria entrenar el Nàpols quan se'n vagi Rafa Benítez. També va assegurar que si actualment no entrena no és per una qüestió econòmica, sinó perquè els propietaris dels clubs li tenen por.

Anar al contingut