Actualitat blanc-i-blava

Luis García es recupera del cop al peroné i estarà a punt per a la visita al Calderón

El davanter Luis Garcia està recuperat del cop que es va fer al peroné i estarà a punt per a la visita al Vicente Calderón. La plantilla blanc-i-blava ha fet sessió de bany i massatge i dissabte farà l'últim entrenament abans de viatjar a Madrid. A l'Espanyol li va bé el Calderón. Ha puntuat en sis de les últimes set visites i la temporada passada en va treure un empat.

Actualitzat

Matí plàcid per als jugadors blanc-i-blaus a la ciutat esportiva de Sant Adrià, ja que no s'han entrenat i s'han sotmès a una sessió de bany i massatge. La bona notícia per al club blanc-i-blau és la recuperació total de Luis García després de l'ensurt a l'entrenament de dijous quan es va donar un fort cop al genoll esquerre. El davanter estarà a punt per jugar diumenge al Vicente Calderón si Valverde ho considera necessari. Després de la sessió de bany i massatge ha parlat Pablo Zabaleta, que ha explicat que després de guanyar el Sevilla, la setmana passada, ara poden sumar els tres punts davant de qualsevol rival. El defensa argentí de l'Espanyol ha valorat molt positivament la trajectòria de l'equip en les últimes setmanes i ha considerat que el punt d'inflexió el marca la derrota davant del Rayo Vallecano a la Copa del Rei.

Per cert, que Zabaleta ja té tots els documents necessaris per començar a tramitar la nacionalitat espanyola. L'equip s'entrenarà dissabte al matí a Montjuïc i després el tècnic Ernesto Valverde donarà la llista de convocats per viatjar a Madrid.

L'Atlètic de Madrid només ha perdut quatre vegades amb l'Espanyol al Vicente Calderón, en les 65 vegades que s'han enfrontat a Primera Divisió, que han acabat amb 45 victòries locals, quatre triomfs visitants i setze empats. L'última victòria dels catalans a domicili va ser el febrer del 1999, quan van vèncer per 1-2. L'equip matalasser no guanya els blanc-i-blaus a casa des de la temporada 2003-2004, en què es va imposar per 2-0, després que els últims dos enfrontaments a la Lliga hagin acabat amb repartiment de punts.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut