Suárez, Messi i Neymar durant la sessió d'entrenament prèvia al partit (EFE)
Barça

Luis Enrique recupera Messi i Turan per jugar contra el Celta

El tècnic asturià ha recuperat el crac argentí i Arda Turan, i deixa fora per decisió tècnica Bartra, Douglas, Sandro, Masip i Adriano

Actualitzat

Luis Enrique, el tècnic del FC Barcelona, ha facilitat la llista de convocats al partit contra el Celta d'aquest vespre a les 20.30 al Camp Nou. Luis Enrique té gairebé tota la plantilla a la seva disposició. Per una banda, recupera per al matx els jugadors que van tenir descans al partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei a Mestalla, i per una altra ha pogut comprovar que Messi està al cent per cent després de la intervenció per desfer-li les pedres del ronyó, i Arda Turan està completament recuperat de les molèsties que van provocar que no jugués dimecres a València. Rafinha, però, encara es recupera de la greu lesió al genoll. 

Luis Enrique ha deixat fora de la llista per decisió tècnica Masip, Douglas, Bartra, Sandro i Adriano. Els 18 jugadors convocats són: Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio, Alves, Arda Turan, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Munir, Jordi Alba, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Vermaelen i Mathieu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut