Barça

Luis Enrique: "El gol de Messi ens ha fet tornar a entrar en el partit"

L'entrenador del Barça s'ha mostrat molt content després que els seus jugadors han capgirat el resultat i la dinàmica del partit

Actualitzat

Després d'una primera part força espessa dels blaugranes davant del Sevilla, Luis Enrique ha remarcat en roda de premsa el gran paper que han tingut els seus jugadors des que Leo Messi ha fet el gol de l'empat, en les acaballes de la primera part: "No hem tocat cap tecla per canviar res en el descans. Aquests partits contra un rival tan intens hi ha moments que et superen i moments que els superes. El gol de l'empat ens ha permès tornar a entrar en el partit i, ja en la segona part, hem recuperat el control. Hem fet un segon temps molt bo i tots estem molt contents pel resultat en un camp molt difícil."

Conscient que el Sánchez Pizjuán era un dels camps més complicats, l'entrenador del Barça ha reconegut que s'han trobat amb un inconvenient sobrevingut en arribar a Sevilla i és que la gespa estava molt alta i plena de clapes: "L'estat del camp no ajudava cap dels dos equips. Tal com s'ha posat el partit, hem pogut sobreposar-nos i continuem a l'estela del líder, que també ha guanyat el seu partit."

Però. al final, el Barça se'n torna cap a casa amb la victòria a la butxaca, tot un mèrit, sobretot, per com s'havia arribat a complicar el duel; per això, Luis Enrique s'ha mostrat molt satisfet: "Estic contentíssim. Aquests partits que capgires ens fan sentir molt més reconfortats i et demostren la pasta de què estan fets els jugadors."

Justament, sobre el joc dels seus homes, l'entrenador del Barça poques vegades parla de noms particulars i prefereix buscar mèrits o responsabilitats col·lectius. Però aquest diumenge, a la sala de premsa del Sánchez Pizjuán, Luis Enrique ha volgut destacar especialment Denis Suárez, que "ha sabut aprofitar molt bé els minuts que ha jugat fins ara. I avui sortint de titular ho ha fet molt bé".

En referència a la polèmica targeta groga a Leo Messi per perdre temps mentre esperava que li fessin arribar una nova bota després que Nzonzi li ha trencat en una dura entrada, el tècnic asturià ha preferit evitar entrar en el debat justificant-se que ignorava què deia exactament el reglament.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut