Lucas Eguibar ha pujat al podi en la darrera final abans de Sotxi.
Snowboard

Lucas Eguibar acaba segon a l'última prova de Cross de la Copa del Món de Snowboard abans de Sotxi

El basc Lucas Eguibar ha acabat segon en l'última prova abans dels Jocs Olímpics de Sotxi que s'ha celebrat a l'estació d'esquí de Vallnord. Eguibar ha pujat al podi en la final de Cross de la Copa del Món de Snowboard i li permet ser als Jocs després d'una excel·lent actuació.

Actualitzat

El basc Lucas Eguibar ha acabat segon en l'última prova abans dels Jocs Olímpics de Sotxi que s'ha disputat a l'estació d'esquí de Vallnord. Eguibar ha aconseguit el podi en la final de Cross de la Copa del Món de Snowboard i li permetrà ser als Jocs després d'una excel·lent actuació. El campió de la prova ha estat l'italià Omar Visintin i el tercer classificat, el també italià Luca Matteotti.

En la final femenina, la txeca Eva Samkova ha aconseguit l'or, seguida de la canadenca Dominiques Maltais, campiona en la jornada de dissabte, i de la nord-americana Lindsey Jacobellis, actual líder de la Copa del Món.

L'andorrà Lluís Marín, que va lesionar-se durant els entrenaments i no ha disputat les proves, i l'andalús Regino Hernández estan classificats també per als Jocs. Finalment, el càntabric Laro Herrrero no ha superat els vuitens de final i no serà a Sotxi.

Anar al contingut