Lewis Hamilton després de la sessió de qualificació al circuit de Suzuka (Reuters)
Lewis Hamilton després de la sessió de qualificació al circuit de Suzuka (Reuters)
Fórmula 1

Lewis Hamilton, enfadat per les crítiques rebudes, decideix no assistir a més rodes de premsa

El pilot britànic reacciona d'aquesta manera a les crítiques rebudes pel seu comportament durant la roda de premsa de pilots del passat dijous

Actualitzat

Lewis Hamilton ha decidit no assistir a més rodes de premsa aquesta temporada si ningú l'obliga. El pilot britànic s'ha mostrat molest per les reaccions que ha aixecat la seva conducta durant la roda de premsa dels pilots de dijous al circuit de Suzuka, quan es va dedicar a experimentar amb la xarxa social snapchat mentre els seus companys responien les preguntes dels periodistes. I aquest dissabte, després de quedar segon a la qualificació del Gran Premi del Japó, ha fet públic el seu malestar.

Hamilton ha agafat el micròfon i ha començat a parlar: "Qui riu últim riu millor. No sóc aquí per respondre les vostres preguntes, ho he decidit. Amb tot respecte, molts de vosaltres sou un suport per mi, i espero que sabeu qui sou. Altres, per desgràcia, sovint aprofiten certes coses. L'altre dia vaig tenir un comportament divertit i es va dir que us vaig faltar al respecte. No era aquesta la meva intenció, només volia divertir-me".

"El que sí que va ser una falta de respecte és el que es va escriure a tot el món. Hi ha persones aquí que no han fet res dolent i lamento que això els afecti. Ells són un gran suport per a mi i per això dic que tinc el màxim respecte. No penso assistir més vegades a actes com aquest. Ho sento, espero que gaudiu de la resta del camp de setmana". I, dit això, ha deixat el micròfon i ha marxat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut