Futbol

L'Espanyol torna a la feina després de les vacances de Nadal pensant en la Copa i el derbi

De mica en mica, els equips de Primera van tornant a la feina després de les vacances nadalenques. Un dels primers a fer-ho ha estat l'Espanyol. Aquest dimarts a la tarda han tornat als entrenaments. Pochettino vol aprofitar al màxim la setmana que tenen al davant per preparar l'anada de vuitens de Copa, contra el Còrdova, dijous vinent. Però és que, a més, tres dies després tenen el derbi contra el Barça, a Cornellà. Pochettino ha convocat tots els seus homes disponibles a la ciutat esportiva.

Actualitzat
Els lesionats Javi López i Javi Márquez han fet exercicis específics al gimnàs. Pandiani, per la seva banda, sembla que està força recuperat de les molèsties i ja ha fet una part de l'entrenament amb el grup. L'uruguaià Albín també treballa a bon ritme, i sembla a punt de tancar gairebé quatre mesos i mig de lesió.

Per cert, a tres jugadors de l'equip blanc-i-blau, Kameni, Weiss i Romaric, els han convocat per jugar aquest dijous a Mestalla el partit benèfic Champions per Àfrica. 

Dídac: "Tenim ganes de derbi, però abans pensem en la Copa."

Dídac Vilà ha assegurat després del primer entrenament després de les vacances nadalenques que "tenim ganes de derbi però abans pensem en la Copa del Rei contra el Còrdova, ens centrem a passar de ronda". El futbolista català ha recordat que el calendari d'aquest mes de gener compta amb molts partits, els dos de vuitens de final del torneig del KO i altres dos de la Lliga, contra Barça i Sevilla: "Tenim quatre partits que vénen molt junts i tenim pocs dies per preparar-los".

El jugador blanc-i-blau no s'ha mostrat preocupat per si la parada de la lliga suposa frenar la bona dinàmica de l'equip fins ara. "Això mai se sap, però sempre va bé per veure a la família, sobretot la gent que ha de viatjar fora. Ara, segur que agafarem més força per arrencar", ha comentat.

L'entrenament ha durat una hora i mitja. El tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha preparat una sessió essencialment física, encara que amb una petita part de pilota. Dimecres, l'equip s'exercitarà al matí, a les 10.30, i a la tarda, a les 18.00, a porta tancada. I és molt probable que la plantilla només tingui un dia lliure aquesta setmana: diumenge, el dia de Cap d'Any. Aquell dia s'obrirà el mercat d'hivern, i Carlos Kameni podria veure tancat el seu fitxatge pel Màlaga, que ara mateix sembla molt avançat.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut