Futbol

L'Espanyol haurà de pagar 3.000 euros pels incidents en el derbi barceloní

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol ja s'ha pronunciat pels incidents que es van produir al derbi davant el Barça. L'Espanyol haurà de pagar 3.000 euros i també vigilar d'ara en endavant, perquè l'Estadi Olímpic ha quedat advertit de tancament. El Comitè considera que les mesures de seguretat per al partit, sobretot pel que fa als escorcolls als radicals del Barça, va ser del tot insuficient, però també ha considerat que la responsabilitat d'aquests controls i era compartida; en aquest cas, amb les forces de seguretat.

Actualitzat

L'Espanyol ha acatat una multa i l'apercebiment, que, en principi, s'arrossegaria després del trasllat de Cornellà-el Prat si no hi ha mesures de gràcia durant aquesta temporada.

Sobre la polèmica celebració dels jugadors del Barça amb el sector dels seus aficionats, on eren els Boixos Nois que van llançar les bengales, el Comitè s'ha limitat a recordar als professionals de tots els equips que mirin d'evitar els gestos que puguin incitar a la violència o ferir la sensibilitat dels espectadors.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut