Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol guanya el Terrassa en l'amistós jugat pel centenari del club egarenc

L'Espanyol es va endur ahir el Trofeu Ciutat de Terrassa, després de derrotar els amfitrions a la tanda de penals, en l'amistós emmarcat en els actes del centenari del club egarenc. I és que els 90 minuts van acabar amb empat 2-2. El tècnic blanc-i-blau, Ernesto Valverde, va presentar un onze titular ple de suplents, però amb la novetat de César Peixoto, que va debutar amb la samarreta blanc-i-blava. El portuguès, però, es va fer una contusió al genoll esquerre i va haver d'abandonar el partit, lesionat, en el minut 21.

Els d'Ernesto Valverde van ser els responsables d'inaugurar el marcador amb un llançament des de la pena màxima que es va encarregar de transformar, en el minut 10, Jonathan Soriano. El penal va ser comès sobre César Peixoto, que debutava amb la samarreta blanc-blava. Precisament, el jugador portuguès es va lesionar al genoll esquerre. L'Espanyol va aconseguir mantenir aquest avantatge fins al final del primer temps i va marxar als vestidors guanyant per la mínima.

Els egarencs, però, no van tardar a tornar a establir la igualada i a capgirar el marcador. En el minut 52, l'1-1 va arribar amb un gol en pròpia porteria del blanc-i-blau Sergio Sánchez. Vint-i-dos minuts després, Raül Torres va aconseguir el 2-1 per als locals, esperonant l'afició. Però quan els egarencs ja es veien gairebé amb el seu trofeu a la butxaca, Luis García, en una jugada tot sol, va fer el 2-2, a deu minuts del final. El davanter asturià havia entrat a la segona part en substitució del banyolí Ferran Corominas.

Amb el 2-2, es va haver d'anar a la tanda de penals. Dels cinc llançaments, el Terrassa en va fallar un i com que l'Espanyol els va transformar tots, els blanc-i-blaus es van proclamar campions del trofeu Ciutat de Terrassa, dins la celebració del centenari del club egarenc. El tècnic Ernesto Valverde va presentar un onze titular ple de suplents.