Espanyol

L'Espanyol és incapaç de superar el Xerez i suma un decebedor empat sense gols contra el cuer (0-0)

El Xerez semblava el rival propici perquè l'Espanyol encadenés tres victòries consecutives i arrodonís una setmana fantàstica. Però la visita del cuer a l'estadi de Cornellà-el Prat va acabar amb un decebedor empat sense gols. Els blanc-i-blaus es van encomanar del ritme lent i ensopit d'un rival ben ordenat i que va aconseguir sumar el seu primer punt de la temporada després de cinc jornades. Fins i tot, els visitants van tenir la millor ocasió del partit amb un cop de Mario Bermejo que es va estavellar al pal.

A l'estadi de Cornellà-el Prat va fer tanta calor com ganes d'immortalitzar el tercer triomf seguit de l'Espanyol, tot i que el primer temps va ser més que discret. Amb Luis García i Ben Sahar d'inici a la banqueta, Roncaglia, Nakamura i Iván Alonso van ser les tres novetats de l'onze titular. Precisament una bona combinació entre Coro i el davanter uruguaià als cinc minuts no la va saber resoldre Callejón, que va topar amb una mà prodigiosa de Renan.

Aquest bon inici de partit no va tenir continuïtat. L'Espanyol es va encomanar del ritme lent i ensopit d'un rival que va ser incapaç d'arribar amb perill a la porteria de Kameni. De nou el davanter de Motril també va ser protagonista de la segona gran ocasió per als de Pochettino, a la mitja hora de partit. Joan Verdú va dirigir la contra i va acabar deixant per a Callejón, però el xut va sortir desviat. L'arbitratge de González González va desesperar la parròquia blanc-i-blava. Als 35 minuts, va passar per alt un clar penal sobre Coro, que havia guanyat bé la posició al defensa del Xerez. Iván Alonso va acabar reclamant mans en l'acció posterior, però l'àrbitre tampoc ho va considerar com a pena màxima.

Luis García i Ben Sahar no fan de revulsius

Sense gols una jornada més a la porteria del Prat, i la de Cornellà també es va resistir en el segon temps. En el minut 52, a Iván Alonso li van bloquejar un xut després d'una gran assistència de Nakamura. El primer ensurt del Xerez va venir en una mala sortida de Kameni, que va acabar esmenant Roncalglia. Veient que el seu equip era incapaç de superar el cuer, Pochettino va moure fitxa. Luis García, suplent, va entrar per Alonso, i Ben Sahar ho va fer per Coro. Però qui va poder obrir el marcador va ser el Xerez, amb una rematada de cap al travesser de Mario Bermejo. A l'equip andalús se li continua resistint el gol després de les cinc primeres jornades del campionat.

La rèplica perica va arribar en jugades pensades per Nakamura, que va mostrar detalls de la seva gran qualitat, però no hi va haver forma de trobar rematades netes. Els intents a la desesperada de l'Espanyol no van servir per desfer l'empat inicial. Un punt amb gust amarg per als blanc-i-blaus, que no han pogut encadenar la tercera victòria consecutiva, mentre que el Xerez estrena el seu caseller de punts a Primera després de cinc jornades.