Diego López, sobre la gespa de la Ciutat Esportiva en l'entrenament d'aquest dimecres
Espanyol

L'Espanyol continua sense recuperar els jugadors lesionats de cara a la visita a Mestalla

Diego López segueix endavant en la seva recuperació del tall al genoll, tot i que treballa al marge del grup

Marc BéjarActualitzat

Avança la setmana, però, continua sense millorar l'estat dels jugadors lesionats de l'Espanyol. En l'entrenament d'aquest dimecres a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, Quique Sánchez Flores ha tornat a tenir les baixes de Felipe Caicedo, amb febre, i Javi López, Víctor Sánchez i Leo Baptistao, amb diferents molèsties físiques. El lateral de Rubí sembla el futbolista amb més opcions d'entrar a la convocatòria per al partit de diumenge a Mestalla.

La bona notícia és la progressió de Diego López, que s'ha exercitat al marge dels companys, però fent treball a la porteria. El gallec, que continua pendent que cicatritzi del tot la ferida del genoll, ha fet exercicis sota pals, tot i que no ha participat en cap moment amb el grup.

En la sessió, de portes obertes, s'ha pogut veure Quique Sánchez Flores parlant amb el director esportiu, Jordi Lardín. El tècnic, que a més dels lesionats té la baixa segura de Pablo Piatti, cedit pel València, haurà de buscar alternatives a la banda esquerra. Una de les opcions que ha provat és Álvaro Vázquez, que s'estrenaria en la titularitat, tot i que també Óscar Melendo podria tenir la seva oportunitat a l'onze inicial en aquesta posició.

Diego Reyes, disposat a cobrir el lateral dret

Una de les zones més afectades pels problemes físics és el lateral dret. Sense Javi López ni Víctor Sánchez, Diego Reyes s'ha mostrat disposat a desplaçar al carril per ajudar l'equip. El mexicà, optimista amb la visita a Mestalla, ha assegurat que el València és un equip de molta qualitat tot i la situació que viu, però confia en el progrés dels blanc-i-blaus. "Estem en un bon moment i estem creixent", confirmant que l'entesa entre els nous jugadors és cada vegada millor.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut