Futbol

L'Espanyol compta amb els 20 jugadors disponibles per al partit de tornada de les semifinals de Copa contra l'Athletic

Sergio González ha citat els 19 jugadors del primer equip més Rubén Duarte per a un dels partits més importants de la història recent de l'equip. Unes hores abans del duel contra l'Athletic, haurà de descartar-ne dos.

Actualitzat

Sergio González ha convocat tots els jugadors disponibles per al partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei contra l'Athletic. Per tant, els 19 jugadors disponibles del primer equip de l'Espanyol més el lateral del filial Rubén Duarte quedaran concentrats a l'espera que el tècnic blanc-i-blau desveli, unes hores abans del partit, quins són els 18 convocats definitius.

L'Espanyol ha fet avui l'últim entrenament abans de jugar dimecres (22.00 h) contra l'Athletic per un lloc a la final de la Copa del Rei. L'empat de l'anada (1-1) dóna un lleuger avantatge a l'equip blanc-i-blau.

Els jugadors convocats són: Pau López i Kiko Casilla; Javi López, Arbilla, Mattioni, Fuentes, Duarte, Héctor Moreno, Colotto, Álvaro, Víctor Sánchez, Abraham, Cañas, Víctor Álvarez, Salva Sevilla, Montañés, Lucas Vázquez, Sergio García, Stuani i Caicedo.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut