Leo Messi ha renovat amb el FC Barcelona fins el 2021
Barça

Leo Messi haurà defensat la samarreta del FC Barcelona durant més de 20 anys

El jugador argentí va firmar el seu primer compromís amb el Barça en un tovalló el 14 de desembre del 2000

Actualitzat

De la famosa signatura al tovalló que va vincular per primer cop Leo Messi amb el FC Barcelona, a la finalització del seu contracte, oficialment renovat fins el 30 de juny del 2021, hauran passat més de 20 anys.

El 10 del Barça es va incorporar a la disciplina blaugrana quan només tenia 13 anys. Era un nen introvertit i tenia un físic que diversos experts en futbol consideraven 'insuficient', però el seu joc amb la pilota va convèncer els responsables del Barça per obrir-li les portes de la Masia.

Des de llavors, Leo Messi no va parar de créixer en tots els sentits: Va demostrar un talent excepcional en totes les categories del futbol base blaugrana en què va jugar: Infantil A, Cadet B, Cadet A, Juvenil A, Barça C, Barça B i, finalment, el primer equip. L'any 2004, Frank Rikjaard va fer-lo jugar en un partit amistós contra el Porto.

De mica en mica i de gol en gol, el crac argentí va anar guanyant presència en el primer equip del Barça fins a convertir-se en titular indiscutible, va meravellar el món sencer amb genialitats que li van acabar concedint el reconeixement unànime de ser el millor futbolista de tots els temps. Les dades parlen per si mateixes i és que en les 13 temporades que porta jugant a l'elit pot presumir d'haver marcat 507 gols en 583 partits, gairebé un gol per partit, una estadística molt difícil d'igualar. L'aliança entre l'argentí i el FC Barcelona ha donat el seu fruit més preuat: un palmarès descomunal, que ha deixat petites totes les vitrines:

Amb l'equip, Messi ha guanyat 8 Lligues, 4 Champions, 5 Copes del Rei, 7 Supercopes d'Espanya, 3 Supercopes d'Europa i 3 Mundials de Clubs. A banda de les 5 Pilotes d'Or, 4 Trofeus Pichichi i 4 Botes d'Or que ha aconseguit individualment.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut