Leo Messi arriba als 100 gols a Europa amb el FC Barcelona

El davanter blaugrana assoleix una xifra històrica davant l'Olympiacos amb el seu gol de falta al minut 61 en el partit de la Lliga de Campions

Leo Messi ha superat aquesta nit al Camp Nou, davant l'Olympiacos, la xifra màgica dels 100 gols en competicions europees amb el FC Barcelona. L'argentí ha fet el 2-0 del FC Barcelona en un xut de falta al minut 61.

El davanter es va estrenar a Europa amb el Barça el 2 de novembre de l'any 2005. L'argentí va ser l'autor, en el minut 34, del tercer dels 5 gols que els blaugranes van fer al seu rival.

A aquell primer gol la temporada que el Barça va sumar la segona Copa d'Europa de la seva història n'han seguit 99 més, la gran majoria (83) amb el peu esquerre. Messi ha marcat en dues de les tres finals posteriors de la Champions que va guanyar el Barça, les dels anys 2009 i 2011. Totes dues contra el Manchester United.

D'aquests 100 gols marcats per Messi en competicions europees, 97 han estat a la Lliga de Campions i 3 a la Supercopa d'Europa dels anys 2011 i 2015 (2). A més d'aquests gols, Messi amplia a 105 la xifra en competicions internacionals afegint els 5 que ha aconseguit en les 3 edicions del Mundial de Clubs que ha disputat (2009, 2011 i 2015).