Leo Baptistao es retira de l'entrenament d'aquest dijous a la Ciutat Esportiva (@RCDEspanyol)
Espanyol

Leo Baptistao pateix una lleu contractura a la fàscia lata de la cuixa esquerra

El davanter italobrasiler s'ha retirat de l'entrenament amb molèsties però s'espera que la setmana que ve s'entreni al mateix ritme que els seus companys

Actualitzat

El davanter de l'Espanyol Leo Baptistao s'ha retirat de l'entrenament d'aquest dijous per una lleu contractura a la fàscia lata de la cuixa esquerra, segons ha informat l'entitat blanc-i-.blava. L'atacant italobrasiler s'exercitarà de forma individualitzada divendres, però la previsió dels metges és que la setmana que ve ja s'exerciti al mateix ritme que la resta dels seus companys a les instal·lacions de Sant Adrià de Besòs.

D'una altra banda, el lateral Javi López, amb una lesió de grau 1 en l'adductor de la cama dreta, ha fet la primera part de l'entrenament amb la resta dels seus companys. El capità de l'Espanyol hauria de treballar amb normalitat.

El porter Diego López, finalment, passarà nous controls mèdics divendres, a primera hora de la tarda. El porter gallec visitarà després l'especialista, que examinarà l'evolució del traumatisme cranial que es va fer fa gairebé tres setmanes. 

 

 

Anar al contingut