Barça

Laporta es va reunir amb Jorge Messi per parlar del futur del crac

Totes dues parts també van parlar de l'homenatge del club i les polèmiques paraules de Matías Messi

Redacció Esport3Actualitzat

El programa "Tot Costa" ha desvelat aquest dimarts que Joan Laporta i Jorge Messi, pare de l'actual jugador del PSG, es van reunir la setmana passada. Durant la trobada es van posar sobre la taula tres grans temes: l'homenatge que el Barça té previst fer, les polèmiques paraules de Matías Messi i, atenció, el possible retorn del crac argentí al club blaugrana. En la trobada també hi va assistir Alejandro Echevarría, que ha propiciat l'apropament entre les dues parts.

El codirector de "Tot Costa", Jordi Costa, ha donat més detalls sobre la informació al programa Onze, d'Esport3. Segons ha explicat, en la reunió no es va avançar gaire en l'hipotètic retorn del crac argentí. Tot i això, en cap cas es descarta la seva tornada al Camp Nou. La trobada era el primer pas imprescindible, com a mínim, per normalitzar la relació.

Renovació aturada amb el PSG

La reunió incrementa encara més els rumors sobre el futur de Leo Messi, que acaba contracte amb el PSG el 30 de juny i encara no ha renovat. El seu fitxatge pel Barça tindria molts obstacles, límits salarials a part, però Laporta ja ha dit en més d'una ocasió que li encantaria que pogués tornar.

El que sí que sembla molt més probable és l'homenatge que li vol fer el Barça al Camp Nou. Tanmateix, com ha informat Jordi Costa, la reunió tampoc va servir per avançar gaire en aquest aspecte.

 

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut