Joan Laporta, amb Joan Gaspart durant la passada Assemblea del club
Barça

Laporta es troba amb Rosell i Bartomeu per cohesionar el Barça

El president blaugrana recull la proposta de Gaspart i es reuneix amb quatre expresidents per tancar files davant el cas Negreira

Redacció Esport3Actualitzat

El primer pas per recuperar un clima d'unitat està fet. El FC Barcelona ha comunicat aquest dimecres que el president de l'entitat, Joan Laporta, va sopar amb quatre expresidents de l'entitat: Joan Gaspart, Enric Reyna, Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu. L'objectiu, tancar files davant la situació que viu el club, especialment arran del cas Negreira.

En la nota oficial divulgada pel mateix Barça s'assenyala que la trobada va ser "distesa" i que va servir per consensuar "una postura de suport als interessos del club, en assumptes relacionats amb les escomeses que el FC Barcelona ha patit incessantment al llarg de la seva història i molt especialment en l'actualitat".  

 

 

D'aquesta manera, Laporta va recollir la proposta que li va plantejar Gaspart durant la passada Assemblea General de Socis i Sòcies del Barça. La trobada es va produir al restaurant de l'Hotel Majestic de Barcelona.

 

Anar al contingut