Laporta té un maldecap per poder tirar endavant la renovació de Messi.
Barça

Laporta: "El club està pitjor del que m'esperava"

El president del Barça analitza a La Vanguardia la situació econòmica del club, els fitxatges que encara estan per arribar i el futur de Leo Messi, entre d'altres temes

Redacció Esport3Actualitzat

El president del Barça, Joan Laporta, ha concedit una entrevista a La Vanguardia on ha deixat diversos titulars destacats. Laporta reconeix que la situació econòmica del club és molt dolenta.

"El club està pitjor del que m'esperava, i això que ja m'esperava trobar-lo en una situació complicada. Hi ha coses que s'hauran d'explicar, i no descarto cap acció. S'explicarà tot perquè, si no, en seríem còmplices."

Tot i que la tresoreria del club està en números vermells, el president blaugrana anticipa que hi haurà més fitxatges en les properes setmanes.

"Hi haurà tres o quatre fitxatges més. Farem un equip molt competitiu. Ja ho estem veient amb les incorporacions d'Eric Garcia, Agüero i Emerson i d'altres jugadors que estan a punt. La setmana passada se'ns en va escapar un (en referència a Wijnaldum). Hi ha clubs estat que poden tenir qualsevol jugador. És una qüestió que caldrà analitzar."

Laporta també ha abordat un dels temes de l'estiu; la renovació de Leo Messi, que en deu dies acaba contracte amb el club blaugrana.

"Hi ha molta comunicació, entenem la posició de l'altra part i sabem el que volem tots, així que tranquil·litat. Si em pregunten el que a mi m'agradaria, diria que com més aviat millor. Seria un pol d'atracció d'algunes operacions que tenim bastant a punt. El que volem és que firmi, tant de bo per dos anys, que guanyem la Champions l'any que ve i tot el que es posi per davant. Jo parlo amb ell dia sí, dia no. Ell està il·lusionat i jo li estic agraït per les ganes que està posant per quedar-se."

Sobre el fitxatge del Kun, reconeix que se'l pot considerar un aliat en l'operació Messi.

"A més vam fer la jugada d'Agüero, que li està repetint tots els dies que es quedi i que signi ja. El Kun Agüero hi està ajudant."

Laporta també ha parlat sobre la necessitat de revisar la nòmina de certs jugadors.

"Ens hem trobat amb una plantilla de salaris desfasats i caldrà fer malabarismes."

El nom de Ronald Koeman també ha sortit durant l'entrevista.

"Després de parlar tres vegades amb ell vaig veure que podíem treballar junts, col·laborar i coincidir en moltes coses més que en les que podíem divergir. Estic content. M'hauria agradat que això no hagués passat, fins i tot l'hi vaig dir. No m'agrada patir ni fer patir i potser Ronald durant un període estava intranquil, incòmode, i jo també. Estava decebut perquè veia la Lliga guanyada. Li vaig dir que no entenia per què havíem perdut. Aquest procés crec que ha estat bo per a la meva relació amb Koeman, crec que és important que el president tingui una bona relació amb l'entrenador."

 

 

 

Anar al contingut