Així ha celebrat el gol Vinícius (Reuters)
Vinícius celebrant un gol (Reuters)
FUTBOL

LaLiga denuncia insults racistes contra Vinícius al clàssic del Camp Nou

És la vuitena vegada que des de l'organisme presidit per Javier Tebas es denuncien insults racistes contra el davanter del Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Aquesta temporada no és la primera vegada que Vinícius ha sigut víctima d'insults racistes. Com ja va passar en el partit del Reial Madrid contra el Mallorca, quan un aficionat va proferir expressions racistes al davanter blanc, en el darrer clàssic que enfrontava el Barça i el Madrid a l'Spotify Camp Nou es van tornar a sentir comentaris d'odi contra el jugador des de l'afició. LaLiga ha tornat a denunciar els insults racistes al camp, en aquesta ocasió davant els Jutjats d'Instrucció de Barcelona.

LaLiga ha pres mesures per identificar els aficionats

En un comunicat, LaLiga ha explicat els fets que han portat que des de l'organisme es denunciïn els fets que van tenir lloc a l'Spotify Camp Nou. Crits de ''Vinícius, mor'', entre d'altres com "Vinícius ets un mico", es van sentir des de les graderies durant el partit.

"Davant els fets que van tenir lloc en el partit del FC Barcelona - Reial Madrid, en què en més d'una ocasió es van observar intolerables conductes racistes contra Vinícius Jr., LaLiga ha denunciat insults racistes davant dels Jutjats d'Instrucció de Barcelona."

 

 

LaLiga ha volgut recalcar que ''es tracta de la vuitena denúncia que s'interposa davant les autoritats corresponents per insults racistes contra el jugador''. En l'últim mes també hi ha hagut denúncies per conductes racistes en els partits que van enfrontar el Madrid amb el Betis i l'Osasuna. És per això que des de l'organisme s'han pres mesures per poder facilitar la identificació dels aficionats.

"Per accelerar la identificació d'aquestes conductes, s'ha habilitat un canal de denúncies al portal web de LaLiga perquè els aficionats que tinguin informació o indicis de la identitat dels responsables es posin en contacte i facilitin la identificació necessària per tramitar les denúncies."

LaLiga ja té dos canals, el correu stopracismo@laliga.es i el perfil de Telegram @StopRacismoLaLliga, a través dels quals qualsevol aficionat pot posar-se en contacte amb l'organisme per denunciar qualsevol conducta d'odi en el futbol espanyol.

ARXIVAT A:
El Clàssic
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut