Bàsquet

L'Akasvayu presenta el serbi Marinovic com a nou reforç de l'equip de Pesic

L'Akasvayu Girona ha presentat el base serbi Marko Marinovic com a nou jugador de l'equip dirigit per Pesic. Marinovic ha aprofitat un parèntesi en la preparació que la selecció de Sèrbia fa de cara al Mundial de bàsquet per venir a Girona, passar la revisió mèdica i les proves d'esforç, firmar el contracte i parlar amb els mitjans de comunicació. Marinovic, base de 23 anys, prové del Zeleznik i ha firmat un contracte de dues temporades, més una tercera d'opcional.

Actualitzat

Marinovic ha reconegut obertament que la presència de Pesic com a entrenador de l'Akasvayu ha estat clau per al seu fitxatge, a qui ha qualificat com un dels millors tècnics d'Europa.

Marinovic és un dels dos fitxatges confirmats per l'Akasvayu Girona després que ahir es va fer oficial el de Bootsy Thornton. De fet, la posició de base és, ara per ara, la més definida, amb la continuïtat d'Arriel McDonald i l'arribada segura de Víctor Sada. Com a jugador, el serbi ha explicat que les seves principals virtuts són tirar de tres punts, fer assistències, combinar defensa i capactitat ofensiva.

Pel que fa al capítol de baixes, l'Akasvayu Girona continua negociant les rescissions del contracte de Dueñas, Thompson, Gabriel i Kammerichs.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut