Barça

L'agent d'Ibrahimovic diu que el davanter suec es quedarà a l'Inter en un 99,9%

L'agent d'Ibrahimovic, Minio Raiola, ha assegurat que el davanter suec "es quedarà a l'Inter en un 99,9%", en resposta als rumors que el situen fora del club i més concretament al Barça. Per la seva banda, el jugador ha afirmat que "molts parlen del meu futur sense saber-ne res. No hi ha cap novetat a dia d'avui". Segons "La Gazzetta dello Sport", que recull aquestes declaracions d'Ibrahimovic, el Barça prepara un imminent assalt per fitxar-lo, tot i remarcar que l'Inter no negociarà per menys de 70 milions d'euros.

Actualitzat
Zlatan Ibrahimovic és el nom que, ara per ara, sona amb més força per reforçar la davantera del Barça. La seva descomunal fitxa (12 milions d'euros nets per temporada) i la reticència de l'Inter a traspassar la seva estrella es presenten com els principals esculls per veure'l amb la samarreta blaugrana la temporada que ve. El club italià, però, rebaixaria molt les seves pretensions econòmiques si entrés en l'operació Samuel Eto'o, un jugador que agrada molt a José Mourinho. La continuïtat del camerunès a can Barça és una incògnita, tot i l'excel·lent temporada que ha fet, arrodonida amb el seu gol a la final de Roma.

Forlán, Villa i Benzema, les altres opcions

La secretaria tècnica del Barça també treballa amb altres opcions en cas que el fitxatge d'Ibrahimovic no arribés a concretar-se. L'uruguaià Diego Forlán, "pichichi" de la Lliga espanyola amb 32 gols, és un jugador que agrada molt. Té 30 anys i la seva clàusula de rescissió és de 36 milions d'euros. Molts clubs europeus sospiren pel "Cacha", especialment el Manchester Citiy, que li ofereix 6 milions d'euros nets per temporada.

Una altra opció podria ser David Villa. La greu crisi econòmica del València obligarà el club xe a desprendre's de les seves estrelles. El "Guaje", que ha marcat 28 gols aquesta temporada a la Lliga, té una clàusula de 150 milions, tot i que el traspàs podria acabar rondant els 45 milions d'euros. El Reial Madrid de Florentino, però, també lluitarà per fitxar-lo.

Tampoc s'ha d'oblidar Benzema, jugador que des de fa temps és a l'òrbita culer. Tot i que el jugador va prometre continuar una temporada més al Lió, la possibilitat de recalar al Barça del triplet històric el podria fer canviar d'opinió. Amb 17 gols marcats a la Lliga francesa, la seva excel·lent projecció i la seva joventut (21 anys) no passen desapercebudes al Barça.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut