Ciclisme

L'Agència Antidoptage Francesa amenaça de sancionar Lance Armstrong per no respectar les normes en un control sorpresa

Lance Armstrong torna a ser notícia tot i que no competeix perquè està lesionat. L'Agència Francesa de Lluita contra el Dopatge el podria sancionar per no haver respectat les normes en un control sorpresa. Segons l'Agència Francesa, el ciclista nord-americà no va complir l'obligació d'estar sota observació directa i permanent de les persones que feien l'anàlisi en un control del 17 de març. El ciclista, en canvi, ho nega tot i diu que l'única cosa que va fer és assegurar-se que les persones que li volien fer l'anàlisi estaven acreditades per la Unió Ciclista Internacional.

Actualitzat
L'Agència Francesa Contra el Dopatge amenaça de sancionar Lance Armstrong perquè el ciclista no va respectar el reglament d'un control sorpresa que li van fer el passat 17 de març. L'Agència Francesa explica que el texà no va complir l'obligació d'estar sota observació directa i permanent de les persones que feien l'anàlisi. L'entitat francesa ja ha enviat un informe a l'UCI i a l'Agència Mundial Antidopatge perquè estudien el cas per si cal aplicar una sanció al set vegades campió del Tour.

Per la seva banda, Armstrong s'ha defensat d'aquestes acusacions. "Aquest control era el número 24 per sorpresa que feia des que vaig anunciar el meu retorn al ciclisme. Els 23 primers els vaig passar sense problemes i van donar negatiu, i aquest, que incloïa un control de sang, orina i cabells, també", ha assegurat. També ha sortit en defensa d'Armstrong el director esportiu de l'Astana, Johan Bruyneel.
Anar al contingut