Futbol

L'AFE atorgarà la insígnia de platí i brillants al desaparegut Manuel Preciado

L'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) ha decidit atorgar a títol pòstum la insígnia de platí i brillants a Manuel Preciado durant l'Assemblea General Ordinària, que celebraran el 28 de juny a la Ciutat del Futbol de las Rozas.

Actualitzat
L'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) ha decidit atorga a títol pòstum la insígnia de platí i brillants a Manuel Preciado durant l'Assemblea General Ordinària, que celebraran el 28 de juny a la Ciutat del Futbol de las Rozas.

Aquest guardó és el màxim premi que atorga l'AFE i serà recollit per Manuel Preciado Sáez (fill de l'entrenador) i per Ana Teresa Preciado Rebolledo (germana).

Preciado, mort recentment, va estar afiliat a l'associació fins al final de la seva vida i en va ser vocal durant 6 anys. A més a més, va tenir sota les seves ordres els membres de l'actual junta directiva de l'entitat: Vicente Blanco, Jesús Barbilla i el president, Luis Manuel Rubiales.

Aquest últim va ser l'encarregat de comunicar la decisió de premiar l'entrenador desaparegut al seu fill, el qual es va mostrar molt agraït i orgullós de l'empremta que ha deixat el seu pare. L'AFE, doncs, reconeixerà així la trajectòria i, sobretot, la personalitat i el caràcter d'una persona entranyable que, malauradament, ens va deixar massa aviat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut