Rugbi

La USAP no passa de l'empat a Montpelier (12-12) i es complica la classificació per als "play-off"

La USAP no ha pogut passar de l'empat en la visita al camp del Montpelier (12-12), segon classificat a la lliga Orange Top-14. En un encontre amb poca anotació, els de Perpinyà dominaven al descans per un mínim 3 a 6. A la segona part, ha continuat la dinàmica igualada i els locals han pogut empatar amb un cop de càstig transformat a dotze minuts del final. Porical, amb 4 cops de càstig transformats, ha estat novament protagonista per a l'USAP. Aquest empat deixa amb poques opcions els nord-catalans per classificar-se per als "play-off" de la lliga francesa de la Divisió d'Honor, l'Orange Top-14.

La Santboiana perd a casa

El Sanitas Alcobendas ha vençut avui a domicili la UE Santboiana Seat (25-26) en l'únic partit avançat de la catorzena jornada de la Divisió d'Honor de rugbi. Els de Sant Boi han arribat al descans amb un avantatge de 18-9, però els madrilenys han sabut reaccionar després del descans i s'han pogut emportar un triomf important de l'estadi Baldiri Aleu. La Unió Esportiva Santboiana, sisena amb 29 punts, encara ha aconseguit el bonus defensiu en l'última jugada del partit gràcies a un assaig.