Futbol

La Fiscalia acusa Cristiano Ronaldo de defraudar 14,7 milions d'euros a Hisenda

El jugador portuguès és acusat de defraudar gairebé 15 milions d'euros en drets d'imatge des del 2011 fins al 2014

Actualitzat

La secció de delictes econòmics de la fiscalia provincial de Madrid ha presentat una denúncia contra Cristiano Ronaldo per quatre delictes contra Hisenda comesos entre 2011 i 2014 per un valor global de 14,7 milions d'euros.  

D'acord amb la denúncia, el davanter del reial Madrid s'hauria beneficiat d'una estructura societària creada per evadir impostos corresponents als drets d'imatge i sosté que el jugador hauria concorregut en delicte de manera "conscient" i "voluntària"

En el seu escrit, la fiscalia recorda que la sentència del Suprem sobre el cas Messi va crear jurisprudència i que la interposició de testaferros es considera frau. El següent pas després d'haver-se presentat la denúncia és l'adjudicació del cas a un jutge, que en les pròximes setmanes haurà de decidir si l'admet a tràmit o el desestima.

Els tècnics d'Hisenda diuen la seva en un comunicat

Cristiano podria ser multat amb un mínim de 28 milions d'euros per quatre delictes fiscals, tres d'ells amb agravi, segons ha informat els Tècnics del Ministeri d'Hisensa (Gestha) en un comunicat. Segons aquest comunicat, Concretament Ronaldo hauria deixat de pagar a les arques públiques espanyoles gairebé 1,4 milions d'euros el 2011, 1,66 milions el 2012, 3,2 el 2013 i 8,5 milions d'euros en 2014.    

Els tècnics han ressaltat que, finalment, la Fiscalia ha presentat la denúncia abans del 30 de juny, evitant així que prescrigui penalment el presumpte delicte comès en l'IRNR de 2011, sempre que el jutjat admeti a tràmit la denúncia abans de sis mesos.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut