Una estàtua d'una nena davant la façana de San Mamés
La figura de Nahia, una nena que mira il·lusionada San Mamés, s'instal·la a Bilbao "com a icona de la igualtat en el futbol" (EFE)
fUTBOL

La fanzone del Barça per a la final de la Champions a Bilbao: on és i com arribar-hi

La zona habilitada per a l'afició del Barça estarà ubicada al parc de Doña Casilda Iturrizar

Redacció Esport3Actualitzat

La final de la Champions entre el Barça i l'Olympique de Lió es preveu que sigui el desplaçament més gran de seguidors del Barça femení en la seva història. A més, per primer cop, una final de futbol femení tindrà una fanzone per a l'afició.

El punt de trobada blaugrana estarà situat al parc de Doña Casilda, al passeig Eduardo Victoria de Lecea, a uns 10 minuts a peu de l'estadi de San Mamés. Els aficionats hi trobaran animació i activitats per amenitzar les hores prèvies a la final. És un parc preciós, amb fonts per beure, lavabos públics i zones verdes per passejar, i molt a prop hi ha un centre comercial.

La fanzone del Barça, a 10 minuts de San Mamés

La zona destinada a l'Olympique de Lió estarà ubicada a la plaça Indautxu, també a uns 10 minuts a peu de l'estadi.

Totes les rutes estaran clarament senyalitzades per facilitar el camí d'anada i tornada a aquests punts de trobada i als aparcaments d'autobusos.

Com arribar-hi

Per arribar a la fanzone blaugrana des del centre de Bilbao, hi ha diverses opcions disponibles:  
A peu: el parc de Doña Casilda és a uns 15-20 minuts a peu des del centre de Bilbao, a tocar del Museu de Belles Arts de Bilbao.
En metro, cal baixar a l'estació de Moyúa i, en tramvia, a les parades d'Abandoibarra o Guggenheim.
Les línies d'autobús com la 10, 13, 27, 38 i 48 tenen parades a prop del parc.

A més, l'Ajuntament ha decidit ampliar l'horari de tancament dels locals d'hostaleria en dues hores dissabte, així que tant si és per celebrar-ho com si s'han de fer passar les penes, molt millor amb la panxa plena.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut