La foto d'equip de Gal·les es fa viral (EFE)
Mundial 2022

La curiosa foto d'equip de Gal·les abans del debut al Mundial es fa viral

El combinat gal·lès ha protagonitzat la imatge curiosa del dia en la prèvia del seu partit contra els Estats Units

Redacció Esport3Actualitzat

Gal·les ho ha tornat a fer. La selecció capitanejada per Gareth Bale ha debutat aquest dilluns al Mundial de Qatar contra els Estats Units, però la imatge curiosa l'ha protagonitzat abans que la pilota rodés a l'estadi Ahmad bin Ali.

En la foto d'equip prèvia a l'inici del duel, el combinat entrenat per Robert Page s'ha col·locat en una formació molt curiosa: només quatre --Hennessey, Mepham, Rodon i Ampadu-- s'han quedat drets i fins a set jugadors s'han acotxat.

Una pràctica recurrent

Però aquest tipus de formacions no són cap novetat en la selecció de Gal·les. En molts dels duels disputats els últims anys els jugadors s'han col·locat de manera asimètrica.

 

 

En les eliminatòries per a l'Eurocopa del 2016, en què l'equip va arribar a les semifinals, ja van preguntar a Gareth Bale sobre aquest estrany costum, però el futbolista es va limitar a fugir d'estudi: "No sé de què m'estàs parlant."

Joe Ledley, exjugador del Crystal Palace i de la selecció, va explicar en una entrevista que era una formació que "dona sort a l'equip" i que, després de parlar-ne amb els jugadors, van decidir adoptar-la.

Ja sigui per superstició o per pura diversió, Gal·les segueix sent notícia en els instants previs a l'inici de tots els seus partits per la foto d'equip.

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut