Josep Maria Bartomeu, president del Barça, en una imatge d'arxiu
Barça

Josep Maria Bartomeu visita els líders independentistes empresonats a Lledoners

El president del Barça va fer la visita al centre penitenciari acompanyat dels també directius blaugrana Jordi Cardoner i Pau Vilanova

Actualitzat

Josep Maria Bartomeu va visitar a la presó de Lledoners els set líders independentistes empresonats. El president del Barça va fer la visita al centre penitenciari acompanyat de Jordi Cardoner, vicepresident del club, i el també directiu Pau Vilanova, i va poder veure's amb Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Oriol Junqueras, Quim Forn, Raül Romeva, Jordi Rull i Jordi Turull.

La comitiva blaugrana va fer la visita als presos aprofitant una entrevista que tenien prevista amb el secretari de mesures penals del Departament de Justícia de la Generalitat, Armand Calderó, per parlar d'un projecte de suport als fills dels presos que es vol posar en marxa des de la Fundació del FC Barcelona.  

Bartomeu sempre ha declarat a títol personal que és contrari a l'empresonament preventiu dels polítics i ha manifestat el seu desig que el conflicte es resolgui mitjançant el diàleg i la política.  

Anar al contingut