Jordi Mestre i Pavel Nedved
Albert Soler davant les càmeres de TV3
Futbol

Albert Soler: "Dani Alves es mereix l'homenatge de l'afició del Barça en el partit de tornada amb la Juve"

Els directius que han representat el Barça a Nyon han recordat que els torinesos ja van ser el rival de la final del 2015, i que aquesta temporada compten amb un jugador molt estimat al Camp Nou

Actualitzat

El director d'esports professionals del FC Barcelona, Albert Soler, ha valorat des de Nyon el sorteig de quarts de final de la Lliga de Campions, en el qual els blaugranes han quedat aparellats amb el Juventus de Torí.

"Ens ha tocat un dels vuit millors equips d'Europa, i cap no és fàcil," ha dit. "La veritat és que la sort ens ha evitat que toquin l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid, que són equips amb els quals ja ens enfrontarem aviat en la Lliga. El bo de la Juve és que ens hagi tocat la tornada a casa, i això sempre és important. Tot i això, el primer partit també serà determinat, i s'han de jugar tots dos. Seran dos partits molts interessants."

Soler ha tingut molt present la presència d'un ídol blaugrana dels últims temps, Dani Alves, en l'equip rival: "És el moment perfecte perquè l'afició li pugui fer el comiat que es mereix i que no va poder tenir quan va marxar amb la competició ja acabada. És un jugador que ens ha donat molt i que és molt estimat, i es mereix que l'afició li faci un homenatge."

Jordi Mestre: "La Juve serà difícil, però ara estem amb la moral pels núvols"

El vicepresident esportiu, Jordi Mestre, ha qualificat l'eliminatòria com una "molt difícil". El directiu ha remarcat, però, que, en aquest moment, el Barça es troba "en una bona dinàmica i amb la moral pels núvols."

"Als quarts ja no hi ha equips fàcils, i no ho serà contra la Juve. Cal recordar que fa dos anys va arribar a la final contra nosaltres", ha indicat Mestre després que s'han conegut els quatre aparellaments, tot recordant la final de Berlín en què l'equip de Luis Enrique va aconseguir l'última Lliga de Campions en imposar-se als piemontesos per 3-1.

"Ja fa anys que ens toquen rivals durs i anem tirant cap endavant. Ara estem en una molt bona dinàmica i amb la moral pels núvols. Això no vol dir que passem, però ajuda a enfocar-ho bé", ha afegit.

Mestre ha expressat el seu "respecte" pel potencial de la Vecchia Signora i ha volgut fer notar que aquesta temporada hi juga "un futbolista [Alves] que havia estat amb nosaltres molts anys i a qui estimem molt. Serà un partit especial."

L'avantatge de jugar el partit de tornada a casa dependrà de com vagi l'anada, segons ha dir el directiu, que veu la clau a "marcar un gol fora". En cas contrari, no veuria molt factible que es repetís una remuntada històrica com la del PSG: "Si és per fe, no ens estaríem de res, però espero que no arribem a aquest extrem."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut