Alba i el Tata durant un entrenament a Miami
Alba i el Tata durant un entrenament a Miami
Futbol

Jordi Alba aspira a guanyar-ho tot al costat de Messi i Busquets

El de l'Hospitalet tenia ofertes econòmiques millors, però la presència dels seus amics i del Tata Martino van ser claus

Redacció Esport3Actualitzat

El tècnic de l'Inter Miami, Gerardo Martino, ha acompanyat Jordi Alba en la seva presentació com a nou jugador de l'equip de l'MLS. El de l'Hospitalet ha explicat davant els mitjans les seves sensacions pocs dies després d'haver-se incorporat als entrenaments. Alba completa, al costat dels també exblaugranes Leo Messi i Sergio Busquets, un equip per aspirar al màxim a la Lliga nord-americana. El de l'Hospitalet de Llobregat no pot amagar la satisfacció pel pas que ha fet:

"Molt content de reunir-me tant amb Leo com amb Busi aquí, a l'Inter Miami. No només som nosaltres tres, sinó que també hi ha un grup de jugadors molt bons que ens han d'ajudar, i nosaltres a ells per poder guanyar tots els títols per què juguem."

Mesos després de tancar la seva etapa gloriosa al Barça, el lateral de 34 anys ha firmat un contracte per una temporada i una segona d'opcional amb l'Inter Miami. Alba ha comentat que va apostar pel club de Florida després de disputar la Nations League amb la selecció espanyola.

"És cert que tenia altres ofertes sobre la taula per poder triar, però crec que la decisió correcta era aquesta. És el club que realment va apostar més per mi. És un repte bonic i il·lusionant."

Jordi Alba no només es retrobarà amb Messi i Busquets, sinó també amb el Tata Martino, que va entrenar el Barça la temporada 2013-2014. Tot i que no van guanyar cap títol junts, el nou crac de l'Inter té molt bon record del tècnic argentí.

"El Tata va fer un gran treball a Barcelona. És un tècnic experimentat que coneix molt bé aquesta Lliga. A mi em va ajudar moltíssim, em va donar molta confiança. Volia tornar a treballar amb ell. M'exigirà el màxim. No regala res. Si estàs bé jugaràs i, si no, no. És una de les raons per les quals he vingut aquí, a banda de jugar amb Leo i Busi."

L'exjugador del Barça podria debutar aquest dimecres en els setzens de final de la Leagues Cup contra l'Orlando City a Fort Lauderdale, en un partit amb aroma de clàssic a Florida.

Anar al contingut