Espanyol

Joan Collet i el consell d'administració de l'Espanyol dimiteixen després que Chen Yanseng s'ha convertit en accionista majoritari

El ja expresident de l'Espanyol s'ha desfet en agraïments a tota la gent que li ha donat suport al llarg del seu difícil mandat

Oriol LlachActualitzat

Acompanyat per la seva família i la seva gent més propera, Joan Collet, el fins avui president, s'ha mostrat visiblement emocionat a l'hora d'acomiadar-se, després de més de tres anys al capdavant de l'Espanyol.

"Marxem per voluntat pròpia i hem dimitit per facilitar al màxim aquest nou projecte que ara comença. Des de que el grup Rastar va signar contractes que els comprometien, vaig anar parlar amb Daniel Sánchez-Llibre per dir-li que faria un pas al costat".

Collet s'acomiada del club de la seva vida, content i orgullós, després d'uns anys molt difícils, entre equilibris econòmics i esportius, sense voler valorar el seu mandat i s'ha limitat a destacar que "aquest club necessita un canvi radical, no per què s'hagin fet les coses malament, però se li ha de donar la volta com a un mitjó".

La part més emotiva ha estat en el capítol final de la roda de premsa, quan Collet ha tingut paraules d'agraïment per a tota la gent, nom per nom, amb la que ha conviscut durant el seu mandat, treballadors del club i proveïdors, des de les penyes a Pochettino, passant per Tamudo o Sergio García i sobretot un sentit agraïment per a la seva família que "ho ha aguantat tot i que ha acabat entenent què és l'Espanyol".

A partir de demà, el timó de l'Espanyol queda en mans del Grup Rastar i el seu president, el xinès, Chen Yanseng, i Collet només ha lamentat que no hi hagut un temps de transició per al traspàs de poder i de responsabilitats.

En tot cas, dissabte, Joan Collet s'asseurà al seu seient com un soci més i ha confirmat que no serà a la llotja, per veure el partit contra el Vila-real.

Després de les preguntes dels periodistes, el delegat de l'Espanyol José María Calzón li ha fet entrega d'un quadre amb la imatge de Joan Collet i un breu escrit d'agraïment.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut