La pròxima parada del pilot d'Isidre Esteve serà la Baixa Aragó al mes de juliol (@KH7_Sport)
Motor

Isidre Esteve comença el compte enrere per al Dakar 2017 amb una sisena posició a Portugal

El pilot català ha pogut provar el cotxe amb el que participarà en el proper Dakar. Esteve tornarà vuit anys després de la seva primera incursió en cotxes

Actualitzat

El pilot català Isidre Esteve ha començat a Portugal el seu compte enrere per al Dakar 2017, amb un sisè lloc en la Baixa TT do Pinhal però, sobretot, sentint les bones sensacions del seu cotxe, un Mitsubishi Montero que prepara per disputar la cita dakariana.

"Al principi ens ha sorpés el bon rendiment del cotxe. Sabíem de la seva fiabilitat, però no havíem provat les últimes millores i ha estat més ràpid del que pensàvem. Hem tingut un problema però hem pogut localitzar l'origen i el repararem aviat", ha subratllat Isidre Esteve.

Independentment del resultat, el més positiu ha estat poder estrenar en carrera el cotxe amb què Isidre Esteve tornarà, vuit anys després de la seva primera i única incursió en cotxes, al Dakar 2017. Un tot terreny propulsat per un motor dièsel de 3.2 litres i 240 CV, amb canvi automàtic i els comandaments d'accelerador i frens adaptats al volant.

"Estic content amb aquest debut perquè el cotxe ha estat competitiu, jo he sentit molt bones sensacions des del primer moment i tot l'equip ha fet una molt bona feina, demostrant màxima implicació i una gran qualitat humana. Anem pel bon camí", ha resumit Esteve. 

La propera parada per Isidre Esteve serà del 22 al 24 de juliol a la Baixa Aragó. Setmanes més tard, realitzarà un test al desert del Marroc amb l'objectiu d'entrenar en unes condicions de calor extrema similars a les que es trobarà al mes de gener a l'Argentina durant el Dakar. 

Anar al contingut