Barça

Hansi Flick és l'escollit per rellevar Xavi com a tècnic del Barça

Tot apunta que l'entrenador alemany serà anunciat la setmana que ve

Xavi LemusActualitzat

Després de la destitució de Xavi Hernández, el Barça haurà d'anunciar oficialment qui serà el seu relleu per dirigir l'equip. En els pròxims dies, el club anunciarà la nova estructura tècnica, que ja té nom: és l'alemany Hansi Flick, amb qui s'ha estat negociant darrerament. Sembla que el Barça ho anunciarà la pròxima setmana, dilluns.

El candidat

Hansi Flick sempre ha estat una de les apostes del president Joan Laporta. En un primer moment, els informes que tenien d'ell no eren gaire favorables i no era la principal opció del director esportiu blaugrana, Deco. De fet, això i que a Rafa Márquez encara no el veien preparat del tot per fer el salt al primer equip van ser també motius per a la ratificació de Xavi de cara a la pròxima temporada.

Els últims moviments...

Però el gir de guió en la situació de l'actual entrenador va fer insistir al president de valorar la candidatura de Flick, un suggeriment que va portar Deco a parlar amb ell i aconseguir una entesa i sensacions positives que l'han convertit, si es confirma definitivament la marxa de Xavi, en l'entrenador favorit per ocupar la banqueta blaugrana. Tot sembla indicar que l'acord, pel que fa a condicions, està molt avançat.

L'entrenador alemany, que sempre ha prioritzat l'oferta blaugrana i que ja ha treballat amb Lewandowski i Gündogan, arribaria al conjunt barcelonista després de 4 temporades com a primer entrenador a l'elit --amb dos anys brillants i històrics amb el Bayern, on va guanyar un sextet, i una altra trajectòria també de dos anys amb la selecció alemanya amb resultats molt discrets que el van portar a la destitució.

ARXIVAT A:
Xavi HernándezHansi Flick
Anar al contingut