Fórmula 1

Hamilton deixa Mercedes i correrà amb Ferrari a partir del 2025

El set cops campió del món fitxa per l'escuderia de Maranello en substitució de Carlos Sainz

Redacció Esport3Actualitzat

El set vegades campió del món, Lewis Hamilton, correrà amb Ferrari a partir del 2025. El que en un principi eren rumors s'havia anat convertint en una possibilitat cada cop més sòlida, fins que aquest dijous Mercedes ha anunciat que el pilot britànic deixarà l'equip després de la temporada 2024. Minuts després, l'escuderia italiana ha donat a conèixer el seu nou pilot.

Hamilton, de 39 anys, feia temps que deia públicament que li encantaria pilotar algun dia un monoplaça de la fàbrica de Maranello. De fet, des de Ferrari reconeixien que parlaven "cada setmana" amb el set cops campió del món i li haurien donat el per incorporar-lo.

Efectivament, aquests moviments s'han donat i l'F1 ha viscut un dijous revolucionari.

Hamilton farà equip amb Leclerc
Hamilton farà equip amb Leclerc (Reuters)

Carlos Sainz deixa Ferrari

L'arribada del pilot anglès a Ferrari comporta la marxa de Carlos Sainz, ja que a l'escuderia italiana tenen clar que Charles Leclerc ha de continuar.

Sainz ha emès un comunicat en què confirma la seva sortida de l'equip un cop acabi la temporada 2024.

Les possibles sortides del pilot madrileny són variades, ja que l'any que ve hi haurà seients lliures a Mercedes, Audi, Alpine, Williams i Aston Martin. Fins i tot no és descartable que acabi sent el substitut de Sergio Checo Pérez a Red Bull.

Lewis Hamilton i Carlos Sainz posant per a la foto de família de la graella del Mundial del 2023 (Europa Press)
Anar al contingut