BARÇA

Joan Laporta refreda l'operació d'Erling Haaland

En una entrevista a TV3, el president blaugrana ha apel·lat a la responsabilitat i ha assegurat que hi ha operacions que no s'han de fer

Redacció Esport3Actualitzat

Haaland podria estar lluny del Barça. Això ha donat a entendre el president Joan Laporta en unes declaracions a TV3 després de la victòria del Barça femení davant del Reial Madrid, que ha donat la Lliga a les blaugranes. Així, el president blaugrana ha assegurat que la directiva està treballant per reforçar la plantilla de cara a la pròxima temporada, però sempre mirant pel bé del club.

D'aquesta manera, Laporta refreda les expectatives que, fins ara, tenien els aficionats culers pel que fa al possible fitxatge del noruec. Una operació competida, perquè Haaland també és, des de bon principi, a l'òrbita de clubs com el PSG, el Reial Madrid i el City.

De fet, Joan Laporta s'ha mostrat taxatiu i ha volgut mostrar la responsabilitat de la directiva amb la situació econòmica de l'entitat blaugrana.

"Ni que tinguéssim l'economia millor, crec que no hauríem de fer segons quines operacions. Hem de posar-hi criteri i certa racionalitat, al món del futbol."

El City, el gran rival del Barça per fitxar Haaland
Haaland, desitjat per tots (Europa Press)

Laporta celebra la victòria del femení

El president blaugrana ha vist la victòria a la Lliga del Barça al Johan Cruyff. Un partit plàcid per a les blaugranes, que el màxim dirigent del Barça ha valorat molt positivament.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut