BARÇA

El Barça fa una maneta al Madrid i es proclama campió de Lliga

Les blaugranes s'han imposat a les blanques amb gols de Putellas, Guijarro, Hermoso i Babett Peter en pròpia porteria

Festival dominical al Joahn Cruyff. Les blaugranes han sumat una nova victòria davant del Reial Madrid (5-0) a casa, en un partit en què han desplegat el seu joc habitual, i han estat molt superiors a les blanques durant els 90 minuts. Una victòria que, a més dels tres punts, ha valgut un títol de Lliga, la tercera consecutiva per a les de Jonatan Giráldez.

Tot i el domini aclaparador, no ha estat fins als cinc minuts finals de la primera part que les blaugranes han obert la llauna. Alèxia Putellas, des de la frontal, ha encetat el marcador al minut 41. Només dos minuts després, al 43, la mateixa Putellas ha fet pujar el 2-0 amb què les de Giráldez han marxat al descans, en una jugada individual.

A la represa, la intensitat del Barça ha continuat i el Reial Madrid ha seguit sent un espectador privilegiat a peu de camp. Patri Guijarro al 60' ha fet pujar el tercer a l'electrònic del Johan Cruyff. Poc després, Babett Peter feia el quart en pròpia porteria, després d'una centrada de Patri Guijarro. A falta de cinc minuts pel final, Jennifer Hermoso ha posat el llacet al marcador amb el 5-0 definitiu.