Lliga de Campions

Guardiola: "No hem jugat malament, hem estat atrevits i valents"

El tècnic català del Manchester City ha assegurat en roda de premsa que sempre és difícil jugar contra el Barça al Camp Nou i més encara amb un jugador menys

Actualitzat

Pep Guardiola no ha posat excuses a la contundent derrota del Manchester City contra el Barça al Camp Nou (4-0). El tècnic català ha admès que sempre és molt difícil enfrontar-se a un equip com el Barça al seu estadi i ha considerat que l'expulsió de Claudio Bravo ha estat clau en el desenllaç del duel.

"Sempre és difícil jugar contra el Barça amb onze jugadors. Amb deu encara més. Hem creat oportunitats i hem arribat a la seva àrea, però els golejadors del Barça et castiguen. Donem massa oportunitats als rivals, però encara som al mes d'octubre. Analitzarem el que ha passat ", ha analitzat.

"Tinc la percepció que no hem jugat malament, hem estat atrevits i valents. Jugar 10 contra 11 durant 35 minuts no és fàcil. En aquell moment anàvem 1-0... Aleshores, el partit s'ha acabat i ells han començat a jugar molt còmodes. El Barça no necessita moltes ocasions per fer gols", ha resumit.

Agüero, suplent per decisió tècnica

Guardiola ha confirmat en roda de premsa que Agüero no tenia cap problema físic i que s'ha quedat a la banqueta per decisió tècnica i ha insistit que el seu equip encara està en fase de construcció. "Som un equip nou i encara ens estem coneixent. És un procés que necessita temps. Hem jugat amb personalitat i hem creat oportunitats clares. No sé com es fa això de posar-te al darrera guanyar. Faig el que sé fer. No és fàcil jugar al Camp Nou contra el Barça", ha explicat.

El tècnic del City ha tornat a elogiar la figura de Leo Messi, autor d'un "hat-trick". "Messi sempre m'ha semblat un jugador molt bo. Des que el vaig conèixer fa aquestes coses", ha conclòs.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut