Gemma Mengual
Gemma Mengual
Natació

Gemma Mengual es descarta per als Mundials de Budapest

La nedadora, després de retirar-se de la competició, va tornar per formar el duo espanyol amb Ona Carbonell en els Jocs de Rio. Un cop acabada la competició, Mengual s'ha descartat per als Mundials de l'any vinent

Actualitzat

Gemma Mengual ha descartat la seva presència al Mundial de Natació que es disputarà a Budapest el 2017. Amb 39 anys, i després d'haver fet parella amb Ona Carbonell a la rutina de duo dels Jocs Olímpics de Rio, la nedadora ha dit que "ara mateix està descartat que torni a competir. El meu repte era participar en els Jocs després de ser mare. Ara crec que no continuaré."

Una de les peces clau en els èxits de la natació sincronitzada espanyola té "la sensació que tot el que havia de fer ja ho he fet. Estic satisfeta de la feina ben feta, de la sensació que ens va quedar a les dues d'haver-ho donat tot i que millor no ho podíem haver fet".

Mengual, però, no ha tancat la porta totalment. "Veig bastant a prop el Mundial, i seria possible competir, però crec que ja no em toca. Si no és que em necessiten, que no ho crec, en principi toca que les noies que ara comencen ocupin el meu lloc". En la seva opinió, és el moment que l'equip comenci a créixer de cara als Jocs de Tòquio 2020.

La barcelonina vol seguir col·laborant amb el cos tècnic de l'equip espanyol, i en aquest sentit la seva disponibilitat és total: "Ajudaré en el que faci falta. Si és necessari, em llançaré a l'aigua, gravaré i faré el que calgui per ajudar".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut