Barça

Frenkie de Jong: "El United? Estic al club més gran del món"

El jugador neerlandès ha demostrat el seu amor pel Barça un cop finalitzat el partit entre els Països Baixos i Gal·les de la Nations League

Els Països Baixos mantenen la primera posició del Grup 4 de la Nations League gràcies a la victòria contra la Gal·les de Gareth Bale. El conjunt entrenat per Louis van Gaal s'ha imposat gràcies a un gol en l'últim sospir del blaugrana Memphis Depay. Precisament un altre blaugrana ha estat el protagonista al final del partit, i és que Frenkie de Jong ha tornat a estar interrogat pel seu futur.

Els rumors sobre una possible sortida al Manchester United agafen cada dia més força. Malgrat això, a diferència de les declaracions confuses que va fer fa uns dies, ara De Jong ha volgut demostrar el seu amor pel FC Barcelona

"Sempre et sents afalagat quan els equips mostren interès per tu com a jugador, però estic al club més gran del món en aquests moments. M'hi sento bé (al Barça), així que no hi ha notícies."

Les declaracions de Frenkie de Jong arriben el mateix dia que Eduard Romeu, al programa "Onze" d'Esport3, ha expressat que el club no té prevista la venda de cap jugador en el tancament del pressupost d'aquesta temporada.

"En el pressupost del tancament de temporada no tenim cap mena d'ingrés previst per venda de jugadors. Qualsevol decisió presa en aquest àmbit serà una decisió purament tècnica."

El vicepresident econòmic del FC Barcelona ha repassat l'actualitat del club a dos dies d'una assemblea important per al futur del Barça.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut