Ciclisme

Forta caiguda en la contrarellotge femenina per equips dels Mundials de Ponferrada

En la categoria femenina de contrarellotge per equips que obria el calendari de curses dels Campionats del Món de Ponferrada, el Rabo Liv ha quedat fora de la lluita per les medalles quan tres de les seves últimes ciclistes han caigut en l'últim tram del recorregut. Anne van der Breggen és la que ha sortit més malparada, amb una fractura d'un os de la pelvis.

Actualitzat

En la categoria femenina de contrarellotge per equips que obria el calendari de curses dels Campionats del Món de Ponferrada el guanyador ha estat l'equip Specialized-Lululemon dels Estats Units. És el tercer títol consecutiu per un conjunt que partia com el gran favorit. Segon ha estat l'Orica-Ais d'Austràlia i tercer l'Astana italià. El conjunt holandès Rabo Liv ha quedat fora de la lluita per les medalles quan 3 de les seves últimes ciclistes han caigut en l'últim tram dels 36,15 quilòmetres del recorregut. Anne van der Breggen és la que ha sortit més malparada, amb una fractura d'un os de la pelvis.

La contrarellotge masculina ha estat lliure d'incidents tot i la pluja que ha penalitzat els últims equips en sortir. D'això se n'ha aprofitat el BMC nord-americà, que ha completat els 57,12 quilòmetres del recorregut en una hora, 3 minuts i 29 segons. L'Orica Green Edge australià ha acabat segon, repetint així la seva classificació dels últims mundials. L'anterior campió, el belga Omega Pharma-Quick Step, ha completat el podi. Respecte als equips espanyols, Movistar ha acabat sisè i Caja Rural ha ocupat el lloc 23.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut