Ciclisme

Festival colombià al Giro amb victòria d'etapa per a Arredondo i "maglia rosa" refermada per Quintana

El colombià Nairo Quintana no ha tingut cap problema per mantenir el liderat del Giro en l'etapa de muntanya d'aquest dijous, ja que pràcticament no ha hagut de respondre a cap atac. El seu compatriota Julián Arredondo, un dels 14 escapats de la jornada, ha estat el vencedor de l'etapa, i a més, s'ha assegurat el liderat de la muntanya. Entre els escapats hi havia un cop més el català Albert Losada, però no ha tingut opcions.

Actualitzat

El colombià Nairo Quintana no ha tingut cap problema per mantenir el liderat del Giro en l'etapa de muntanya d'aquest dijous, ja que pràcticament no ha hagut de respondre a cap atac. El seu compatriota Julián Arredondo, un dels 14 escapats de la jornada, ha estat el vencedor de l'etapa, i a més, s'ha assegurat el liderat de la muntanya. Entre els escapats, hi havia un cop més el català Alberto Losada, però no ha tingut opcions.

Quintana ha mantingut un control absolut sobre els seus rivals, que no han vist mai el moment d'atacar-lo. El derrotat del dia ha estat l'australià Cadel Evans, que no ha pogut estar amb els millors i ha perdut la seva plaça de podi en benefici de Pierre Rolland. Els altres favorits han entrat pràcticament junts, i Quintana ho té tot de cara per guanyar el Giro, tot i que aquest divendres hi pot haver diferències en la cronoescalada a la Cima Grappa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut