Fernando Alonso segueix els entrenaments al Circuit de Sakhir (EFE)
Fernando Alonso segueix els entrenaments al Circuit de Sakhir (EFE)
Fórmula 1

Fernando Alonso esgota les seves últimes opcions per córrer a Bahrain

El pilot asturià intenta esgotar totes les possibilitats de competir aquest cap de setmana al Gran Premi de Bahrain, sens dubte animat pel bon resultat dels McLaren a les sessions de lliures d'aquest divendres

Francesc RosésActualitzat

No es descarta que Fernando Alonso pugui participar en el Gran Premi de Bahrain, que es disputarà diumenge. A última hora d'aquest divendres, el pilot asturià s'ha reunit amb Bernie Ecclestone, Ron Dennis i els metges de la FIA per accelerar la seva alta mèdica. Els doctors oficials no li van donar l'autorització per participar en la segona cursa del Mundial perquè van observar una fissura o una fractura en una costella del pilot, resultat de l'accident que va tenir en el Gran Premi d'Austràlia.

Alonso s'havia queixat de dolors durant tota la setmana, però, segons ha pogut saber TV3, el pilot s'ha trobat perfectament en les darreres hores i ahir va poder dormir, com si res hagués passat. Alguns mitjans informatius no han descartat que Alonso pugui estar present fins i tot en els entrenaments de dissabte.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut