Fernando Alonso, en una imatge de la temporada passada
Fernando Alonso no pensa en la retirada (Aston Martin)
Motor

Fernando Alonso desgasta els seus detractors: "El moment de pensar en la retirada encara no ha arribat"

El pilot asturià espera repetir una bona temporada amb Aston Martin i assegura que ho deixarà quan baixi el seu rendiment

A l'estiu farà 43 anys i acaba contracte a final de temporada, però sembla que encara té corda. No guanya una cursa des del 2013, però la quarta posició al Mundial de l'any passat li ha deixat bon regust de boca. Fernando Alonso assegura que encara no pensa en la retirada, tot i ser realista amb la seva edat, en una entrevista a Auto Motor und Sport: 

Veurem com em trobo en 24 curses. Si tinc la sensació que no rendeixo com s'espera de mi, seré el primer d'aixecar la mà. El moment de pensar en la retirada encara no ha arribat.

Esperances diluïdes

Alonso somia amb la victòria 33 de la seva carrera, que va acariciar el Mundial de l'any passat amb Aston Martin. Un gran inici de Mundial, amb tres podis consecutius i vuit en total, van generar bones expectatives. Unes expectatives que s'acabarien diluint en el segon tram de temporada, amb les millores dels grans com Red Bull, Ferrari o Mercedes:

Amb els dos Red Bull, els dos Mercedes i els dos Ferrari, acabar entre els tres primers em va semblar una missió impossible. La temporada va ser millor del que podíem esperar. Soc honest: m'esperava estar en els punts en el 80% de les curses i, amb sort, fer un podi.

El Mundial 2024 començarà el 2 de març a Bahrain.

Anar al contingut