Una imatge del partit entre el Barça i el Partizan (@FCBbasket)
EUROLLIGA

Enorme partit del Barça a l'infern de Belgrad (80-89)

Els blaugranes confirmen el seu bon moment en un partit molt solvent de tot l'equip

Jordi RobirosaActualitzat

Més de vint mil seguidors del Partizan omplien el Belgrad Arena (ara es diu Stark, però a mi això dels noms comercials als pavellons sempre m'ha fet molta mandra: ja em dispensaran). Doncs bé, com els deia, vint mil goles animant el Partizan fan molt de respecte i està molt clar que guanyar aquí no és gens senzill. I més tenint en compte que els serbis ara tenen molts diners, bons jugadors... i Obradovic a la banqueta.

D'aquí que aquesta victòria tingui un valor fàcilment interpretable. Els blaugranes han entrat molt bé al partit, amb un Laprovittola letal (25 punts) des de la línia de tres. Al descans el resultat era de 21 a 25. Però l'entrada de l'exblaugrana Dante Exum a la pista ha estat fonamental i vuit punts seguits de l'australià han generat els moments més delicats del Barça que ha arribat a estar vuit punts a sota (42-34). Però avui els blaugranes no estaven per orgues i al descans ja havien ajustat el partit: 45-44.

I en la segona part, l'estocada. Molts jugadors sumant: Vesely, Lapro, Satoransky, Abrines, Higgins i... Mirotic, que ha aparegut en els moments complicats, quan més premia el Partizan, el públic i... Obradovic. El Barça ha arribat a tenir dotze punts d'avantatge, el Partizan s'ha col·locat a només tres, però llavors ha aparegut Mirotic amb dos cops de dits que han silenciat -és un dir- el Belgrad Arena. I d'aquí a la victòria. 

Una victòria importantíssima que fa que el Barça pugui certificar el factor camp en els play-offs dijous al Palau davant de l'Alba.

Anar al contingut