Endrick, la jove promesa del futbol mundial
Endrick, la jove promesa del futbol mundial
Futbol

Endrick fitxa pel Reial Madrid

El club blanc ha anunciat el fitxatge aquest dijous. El jugador s'incorporarà el juliol del 2024 quan arribi a la majoria d'edat

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid ha anunciat la incorporació de la gran promesa brasilera Endrick Felipe Moreira de Sousa, de només 16 anys:

El davanter del Palmeiras serà nou jugador blanc, tot i que no s'incorporarà fins a l'estiu del 2024, moment en què ja haurà fet els 18 anys i podrà formar part de la plantilla madridista.

 

No podrà jugar fins al juny del 2024

L'edat del jugador és un problema per al Reial Madrid. La normativa de la FIFA no deixa canviar de continent un jugador fins als 18 anys i com que Endrick ha estat un jugador tan prematur i ha destacat amb només 16 anys, el Reial Madrid s'haurà d'esperar fins a la temporada 2024-25 perquè el jugador porti la samarreta blanca.

Les xifres del contracte

Els termes econòmics del contracte no han sortit a la llum, tot i que diversos mitjans han xifrat l'operació en 35 milions d'euros fixos més 25 en variable. El fitxatge seria per tres anys, del 2024 al 2026.

La noticia també ha estat confirmada pel seu club d'origen:

 

El noi dels tuits esborrats

La jove perla brasilera va fer pública la seva admiració per Messi poc després del partit de l'albiceleste' contra Croàcia, però els va haver d'esborrar.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut